Menu Booking af stand 2021
Skærmbillede 2019 07 11 Kl. 08.29.08
Del på Facebook
Del på Twitter
Del via mail

Brahetrolleborg Profine Nations Cup 2019

International hundekonkurrence på Brahetrolleborg Game Fair
På Brahetrolleborg Game Fair afvikles en international apporteringskonkurrence for retrievere:
Brahetrolleborg Profine Nations Cup med deltagelse af hold fra Danmark, Schweiz, Tyskland, Norge og Sverige.

Retrieverne er specialister for jægeren, der ønsker sig en effektiv hund til apporteringsarbejdet efter skuddet. Gennem generationer er retrieverracerne avlet med netop det formål for øje. Først i England og senere på kontinentet, hvor retrieverne har fået sig etableret som meget populære racer for jægeren. I år er det 60 år siden at racerne fik deres egen specialklub i Danmark og siden er det gået meget stærkt med racernes popularitet og labrador retriever og golden retriever har deres faste plads i toppen af listen over danskerne foretrukne hunderacer.

På Nations Cup kan besøgende med egne øjne opleve hvad dygtige hunde og deres førere kan udføre af opgaver foran den store tribune i ”hundeområdet”. Deltagerne i ”Nations Cup” er de bedste af de bedste og derfor har arrangørerne lavet nogle meget udfordrende og publikumsvenlige opgaver, så tilskuerne kan se hvad man kan få en dygtig retriever til at lave på en jagtdag. Der er fire hunde på hvert hold.

Der er også adgang for publikum til de aktiviteter, der afvikles andre steder på Brahetrolleborgs store terræn. Her kan man opleve flere poster i den internationale konkurrence, spanielprøver og yderligere en national prøve for retrievere på begynderniveau.

Retrieverracerne omfatter: Labrador Retriever, Golden Retriever, Flatcoated Retriever, Curlycoated Retriever og Chesapeake Bay Retriever. 

Brahetrolleborg Profine Nations Cup er sponsoret ef Petland og arrangeres af Dansk Retriever Klub og Dansk Kennel Klub i samarbejde med Brahetrolleborg.