Menu Book stand til BTGF 2021
C Ma 435 Unsplash
Del på Facebook
Del på Twitter
Del via mail

Fotokonkurrence

Fotokonkurrence Logo Lille Test

#forestfables

ZEISS – Brahetrolleborg fotokonkurrence 2019

#forestfables er et samarbejde mellem Brahetrolleborg Game Fair og ZEISS. Del din bedste jagt- fiskeri- eller outdoor oplevelse med os. Vi hylder alle de personlige, forskellige og kreative fortællinger gennem stemningsfulde billeder. Det kan være køreturen til kysten med vennerne, spændingen under din pürsch eller overnatningen under en stjerneklar himmel. Vi glæder os til at se din bedste oplevelse.

3 måder at deltage på:

  1. Del dit billede på Instagram med hashtagget #forestfables
  2. Del dit billede i kommentarfeltet på Facebook i Forestfables opslaget
  3. Send dit billede på mail til: konkurrence@btgf.dk

Hovedpræmien er en ZEISS Victory Pocket 8x25 til en værdi af DKK 5.790,00. Den perfekte allround kikkert til den passionerede jæger, fisker og outdoor entusiast. Derudover vil der også være flotte præmier til anden og tredje pladsen.

Konkurrencen løber til mandag den 22. juli 2019, hvorefter vores jury udvælger de 10 bedste billeder, som går videre i finalen. De 10 billeder bliver printet af Uniplate A/S og udstilles på Brahetrolleborg Game Fair 2.-4. august, hvor de besøgende har den afgørende stemme. Første, anden og tredje pladsen kåres søndag den 4. august kl. 14.00 af en repræsentant fra juryen.

Deltagerbetingelser

1. Deltagelse

Deltagelse er åben for alle uanset alder og nationalitet. Du deltager ved at uploade dit billede på Instagram med hashtagget #forestfables eller sende det på mail konkurrence@btgf.dk. Tilmeldingen åbner onsdag den 22. maj 2019 og slutter mandag den 22. juli 2019.

Regler for billeder:

2. Bedømmelsesprocess

A. Mandag den 22. juli 2019 kl. 23.59 slutter tilmeldingen til konkurrencen. Herefter udvælger juryen de 10 bedste billeder, der repræsenterer den gode oplevelse. Alle 10 finalister vil få besked på det medie, hvor de har tilmeldt sig konkurrencen. Her skal fotografen oplyse navn, telefonnummer og e-mail, som skal bruges til at vi kan kontakte en mulig vinder. De 10 udvalgte billeder bliver printet af Uniplate A/S og præsenteret til synlighed for alle gæster på Brahetrolleborg Game Fair 2.-4- august 2019.

B. Den 2.-4. august 2019 vil de besøgende på Brahetrolleborg Game Fair have mulighed for at stemme på deres favorit billede. Det er stemmerne fra de besøgende på messen, der kårer første, anden og tredje pladsen. De resterende 7 finalister får ikke besked om placering.

3. Præmier

Hovedpræmien er en ZEISS Victory Pocket 8x25 håndkikkert til en værdi af DKK 5.790,00. Anden og tredje præmien offentliggøres løbende op mod messen. Alle 10 finalister får deres trykte billede efterfølgende. De trykte billeder skal være afhentet søndag den 4. august kl. 18.00, inden messen lukker, ellers vil det trykte billede tilfalde Brahetrolleborg Game Fair.

4. Vinderne

Første, anden og tredje pladsen bliver offentliggjort på Brahetrolleborg Game Fair søndag den 4. august kl. 14.00. Vinderne vil få besked på e-mail. Den pågældende sponsor af præmien har ansvar for at sende præmien til vinderen i tilfælde af, at vinderen ikke har mulighed for at være tilstede ved præmieoverrækkelsen. Præmierne kan ikke returneres eller ombyttes til penge.

5. Generelle betingelser

Deltagere accepterer at vi indsamler data og at disse bliver opbevaret fra den 22. maj 2019 til 15. august 2019. Data opbevares hos Brahetrolleborg Game Fair. Data bliver behandlet fortroligt og bliver ikke videregivet til tredje part. Alle deltagere har rettighed til at få oplyst, hvordan vi bruger personlige data, der omhandler dem. Ønskes dette kan man kontakte Brahetrolleborg Game Fair konkurrence@btgf.dk. I tilfælde af at en deltager trækker sig fra konkurrencen skal det meldes til konkurrence@btgf.dk hvorefter personlige data bliver straks. Dette bliver bekræftet på mail til deltageren.

Konkurrencen er ikke associeret med Facebook eller Instagram, ej heller sponsoreret eller organiseret af Facebook eller Instagram. Personlige data vil kun blive brugt til at kontakte en vinder.

Brahetrolleborg Game Fair og ZEISS forbeholder sig retten til at aflyse #forestfables konkurrencen uden yderligere varsel eller kompensation til deltagerne.