Menu
shutterstock_127010486_web.jpg
Del på Facebook
Del på Twitter
Del via mail

Handicapforhold

På Brahetrolleborg prøver vi at skabe god plads til forskelle. Det betyder, at vi gerne vil have, at alle gæster får en fantastisk oplevelse og vi har i nedenstående beskrevet, hvilke tiltag der er på Brahetrolleborg for publikummer med handicap.
jonasoutside_COPYRIGHT-1635-kopi_web.jpg

Handicap-parkering findes tæt ved Hovedindgangen.

Adgang til handicapparkering gælder udelukkende gæster med handicapparkeringskort.

Har du yderligere spørgsmål til handicapparkeringen, kan du desuden kontakte Niels Peter på mobil +45 20327210 eller np@btgf.dk så vi kan fortælle dig, hvordan du herefter lettest kommer ind på selve området. Skriv gerne i første omgang en mail - så vender vi tilbage med svar her eller ringer til dig.

På Brahetrolleborg kan du få et “vis hensyn” armbånd, som hjælper dig til, at du kan komme hurtigere ind på et toilet. Der vil være “vis hensyn” toiletter ved alle toiletøer på pladsen. ”Vis hensyn” armbåndet udleveres til personer, der ikke har mulighed for at stå længere tid i kø til toiletterne, grundet sygdom. Armbåndet udleveres i vores Information ved indgangen.

Der er flere handicaptoiletter rundt på pladsen. Se kortet i den uddelte folder, eller her på hjemmesiden.

Handicaphjælper/ledsager kan mod fremvisning af gyldigt handicapledsagerkort komme gratis ind på messen såfremt du såfremt du selv køber billet enten i døren eller på nettet.

Visse steder på Brahetrolleborg kan det være vanskeligt at komme frem med

kørestol på grund af ujævnt udendørsterræn – og afhængigt af vejret.

Vi har begrænset opladningsmulighed til din el-kørestol på pladsen, men vi arbejder på sagen.

Du kan finde kørselsvejledninger til alle byer under punktet Find vej.