Menu Køb billet
JonasOutside-1160_web.jpg

VIP

Udstillerstande i jagtstuerne og eksklusive arrangementer ved Brahetrolleborg Game Fair
jonasoutside_COPYRIGHT-3317_web.jpg

Udstillingsstand i jagtstuerne - VIP-området 

Der er 10 eksklusive standpladser i den smukt restaurerede historiske kostald på Brahetrolleborg. Hvert udstillerområde er på ca. 15m2 med 230V strøm og internetforbindelse. En stand koster kr. 20.000,- og udstiller sørger selv for opbygning og indretning.  

Området er åbent for alle besøgende på messen men afspærres en time før lukketid og gøres til et område for særligt inviterede.  

I hver af de 10 standpladser tilbydes der 2 stk. pladser til nedenstående arrangementer fredag og lørdag uden yderligere beregning.  

Vi arbejder på højtryk med myndighedsgodkendelser for at kunne give våben, - ammunitions eller optikgrossister i VIP-området adgang til én skydebane pr. våbenfabrikat uden yderligere beregning. Det betyder, at en udstillerplads i jagtstuerne giver mulighed for at indgå i aktiviteterne ved skydebanerne hvor de besøgende, som noget ganske enestående i Danmark, kan afprøve de nyeste våben, optik mv. på riffel- og/eller lerdueskydebanerne. Dette foregår i eget telt eller pavillon som er opstillet i umiddelbar nærhed til den enkelte producents prøveareal. Leje af telt/pavillon er også muligt efter nærmere aftale.  

Brahetrolleborg Game Fair sælger billetter/skydevoucherset centralt sted, i umiddelbar nærhed af banerne.Vouchers kan også udleveres til interesserede kunder i butikkerne i månederne op til eventet, og til kunder i standene på selve eventet. Brahetrolleborg Game Fair sørger for lerduekastere og lerduer og det koster kr. 25,- for 5 riffelskud eller 10 haglskud. 

Det bekendtgøres snarest på hjemmesiden, så snart de forskellige tilladelser er på plads. 

 

Eksklusive arrangementer ved Brahetrolleborg Game Fair

I forbindelse med Brahetrolleborg Game Fair, tilbyder vi to VIP aften-arrangementer for en målrettet skare af interesserede (ca. 100 -130 deltagere). Målet med begge arrangementer er at skabe et uformelt åndehul midt i det formelle. Her får man mulighed for at pleje sine kunder, forretningsforbindelser, venner eller sig selv og sine interesser med en eller flere pladser, hvor et af Danmarks spændende herregårdsanlæg sætter scenen. 

 

Fredag – arrangement 1 (max 100 personer) 

VIP-arrangement fredag aften kr. 950,- pr. person for udstillere / kr. 1.500,- for Brahetrolleborg Game Fair besøgende  
Kl. 17.00 - 20.00 Velkomst i Kostalden – iskold champagne, cocktails og lækre tapas samt mulighed for at besøge 10 eksklusive udstillere  

Event med en af Danmarks bedst kendte jægere – David Carsten Pedersen. David har gået på jagt siden sin barndom og beskriver sig som en hardcore jagtnørd. David har efter sin mastergrad i filosofi og økonomi fra Handelshøjskolen i København levet som fuldtids formidler af jagt og naturglæde, driver sin egen jagtskole, er vært for tv-shows, har arbejdet som freelancejournalist for flere jagtblade og er forfatter og bidragyder til flere bøger. David er også rådgiver for Dansk Jægerforbund, Restaurant Noma og flere andre virksomheder, der er interesserede i jagt og bæredygtig naturanvendelse. David er lige nu radiovært på ”jagttegn” på Radio24syv. Han har jaget over hele verden, arbejdet på game farms i Sydafrika og er kvalificeret til at arbejde som PH i Limpopo regionen.  

Læs yderligere om David Carsten Pedersen på www.alwayshunting.dk 

 

VIP lørdag – arrangement 2 (max 80 personer) 

VIP-arrangement lørdag aften kr. 1.995,- pr. person for udstillere / kr. 2.500,- for Brahetrolleborg Game Fair besøgende  

Kl. 17.15 - 18.45   
Velkomst i Kostalden – iskold champagne, drinks og snacks samt mulighed for at besøge de 10 eksklusive udstillere  

18.45 - Gæster går i samlet trop til slottet gennem parken  
Familien byder indenfor til Gallamiddag på Brahetrolleborg ved runde borde – der serveres vin  

Foredrag med Natasha Illum Berg.  Østafrikas eneste kvindelige professionelle jæger, med 25 års erfaring som PH i Tanzania. Natasha, der også er forfatter og en aktiv beskytter af både bæredygtig jagt og truede dyrearter, fortæller om sit syn på jægeren i mennesket og mennesket i naturen. Natasha, har desuden, i ung alder været skovelev på Brahetrolleborg, før drømmen om bøffeljagt fik hende til at flytte til Afrika. Der vil blive mulighed for bogsignering efter foredraget.

Læs yderligere om Natasha Illum Berg på www.natashaillumberg.com 

19.30 – 3-retters vildt- og outdoormenu, kreeret af fynsk kok med fokus på lokale råvarer inkl. passende vine  

22.30 Kaffe og godnat  

 

Hvis ikke andet er anført er alle priser ekskl. moms.

For tilmelding og yderligere information om ovenstående arrangementer og mulighed for standplads i VIP-området kontakt:

Ansvarlig for VIP

NP Grayscale

Niels Peter Schack-Eyber

Fundraiser og ansvarlig for VIP
+45 20 32 72 10