Menu
JonasOutside-1160_web.jpg
Del på Facebook
Del på Twitter
Del via mail

VIP

Udstillerstande i jagtstuerne og eksklusive arrangementer ved Brahetrolleborg Game Fair
jonasoutside_COPYRIGHT-3317_web.jpg

Udstillingsstand i jagtstuerne - VIP-området 

Der er 10 eksklusive standpladser i den smukt restaurerede historiske kostald på Brahetrolleborg. Hvert udstillerområde er på ca. 15m2 med 230V strøm og internetforbindelse. En stand koster kr. 20.000,- og udstiller sørger selv for opbygning og indretning.  

Området er åbent for alle besøgende på messen men afspærres en time før lukketid og gøres til et område for særligt inviterede.  

I hver af de 10 standpladser tilbydes der 2 stk. pladser til nedenstående arrangementer fredag og lørdag uden yderligere beregning.  

Vi arbejder på højtryk med myndighedsgodkendelser for at kunne give våben, - ammunitions eller optikgrossister i VIP-området adgang til én skydebane pr. våbenfabrikat uden yderligere beregning. Det betyder, at en udstillerplads i jagtstuerne giver mulighed for at indgå i aktiviteterne ved skydebanerne hvor de besøgende, som noget ganske enestående i Danmark, kan afprøve de nyeste våben, optik mv. på riffel- og/eller lerdueskydebanerne. Dette foregår i eget telt eller pavillon som er opstillet i umiddelbar nærhed til den enkelte producents prøveareal. Leje af telt/pavillon er også muligt efter nærmere aftale.  

Brahetrolleborg Game Fair sælger billetter/skydevoucherset centralt sted, i umiddelbar nærhed af banerne.Vouchers kan også udleveres til interesserede kunder i butikkerne i månederne op til eventet, og til kunder i standene på selve eventet. Brahetrolleborg Game Fair sørger for lerduekastere og lerduer og det koster kr. 25,- for 5 riffelskud eller 10 haglskud. 

Det bekendtgøres snarest på hjemmesiden, så snart de forskellige tilladelser er på plads. 

 

Eksklusive arrangementer ved Brahetrolleborg Game Fair

I forbindelse med Brahetrolleborg Game Fair, tilbyder vi to VIP aften-arrangementer for en målrettet skare af interesserede (ca. 100 -130 deltagere). Målet med begge arrangementer er at skabe et uformelt åndehul midt i det formelle. Her får man mulighed for at pleje sine kunder, forretningsforbindelser, venner eller sig selv og sine interesser med en eller flere pladser, hvor et af Danmarks spændende herregårdsanlæg sætter scenen. 

 

Fredag den 2. august 2019 – Tapas, cocktails og George Digweed - VIP-arrangement fredag aften kr. 950,- pr. person for VIP udstillere / kr. 1.500,- for Brahetrolleborg Game Fair’s øvrige udstillere og besøgende

Kl. 18.30 Velkomst i Kostalden - iskold champagne, cocktails og lækkerier samt mulighed for at besøge de eksklusive udstillere.

Kl. 19.30 Alle gæster går i samlet trop til foredragssalen.

Kl. 19.45 Event med engelske George Digweed, en af verdens dygtigste lerdueskytter, flere gange verdens- og europamester. Digweed begyndte at skyde allerede som 12-årig, da hans bedstefar gav ham et haglgevær. Georges første mindeværdige præstation var Home International Skeet Championships i 1986 på Melton Mowbray Gun Club. Han blev den første mand nogensinde til at skyde 100 lige i en World Championship event og i oktober 2011, mens han blev filmet til et program til Fieldsports Channel TV og brugte standardpatroner, ramte han en lerdue på 130 yards og slog dermed sin egen tidligere rekord i Amerika på 118 yards.

George vandt sin 16. VM titel til World Sporting Championship i Texas, USA i 2009. Ligeledes i 2009 vandt han World Sporting Championship, EM, Mitsubishi World Series, Pan African og Italian Grand Prix. I juli 2010 blev han den første sportsmand til at vinde et verdensmesterskab i fire forskellige årtier (1980'erne, 1990'erne, 2000'erne og 2010'erne), da han vandt FITASC World Championship. Han har nu vundet 26 verdenstitler (13 Sporting, 11 Fitasc og 2 Compak), 19 europæiske titler (15 Fitasc og 4 Compak), 4 European Compak titler og 12 World Cups.

Kl. 21.00 Retur til Kostalden til kaffe

Kl. 22.30 Tak for i aften

Lørdag, den 3. august 2019 – Middag på slottet med Natasha Illum Berg - VIP-arrangement lørdag aften kr. 1.995,- pr. person for VIP udstillere / kr. 2.500,- for Brahetrolleborg Game Fair’s øvrige udstillere og besøgende

Kl. 18.15 Velkomst i Kostalden - iskold champagne, drinks og snacks samt mulighed for
at besøge de 10 eksklusive udstillere

Kl. 19.00 Gæster går i samlet trop til slottet gennem parken og Catharina Reventlow-Mourier og familie byder indenfor til gallamiddag på Brahetrolleborg - der serveres vin

Foredrag med Natasha Illum Berg. Østafrikas eneste kvindelige professionelle jæger, med 25 års erfaring som PH i Tanzania. Natasha, der også er forfatter og en aktiv beskytter af både bæredygtig jagt og truede dyrearter, fortæller om sit syn på jægeren i mennesket og mennesket i naturen. Natasha, har desuden, i ung alder været skovelev på Brahetrolleborg, før drømmen om bøffeljagt fik hende til at flytte til Afrika. Der vil blive mulighed for bogsignering efter foredraget.

Læs yderligere om Natasha Illum Berg på www.natashaillumberg.com

Kl. 19.45 – 3-retters vildt- og outdoormenu med tilhørende vine. Middagen er kreeret af fynsk kok med fokus på lokale råvarer.

Kl. 23.00 Tak for i aften.


Hvis ikke andet er anført er alle priser ekskl. moms.

For tilmelding og yderligere information om ovenstående arrangementer og mulighed for standplads i VIP-området kontakt:

Ansvarlig for VIP

NP Grayscale

Niels Peter Schack-Eyber

Fundraiser og ansvarlig for VIP
+45 20 32 72 10