Menu Booking af stand 2021
PBH Øhavsmuseet
Del på Facebook
Del på Twitter
Del via mail

Rundvisning med Øhavsmuseet - Jagtens Danmarkshistorie

Rundvisning med Øhavsmuseet med emnet Jagtens Danmarkshistorie. De første danskere var dygtige jægere. I små flokke, på jagt efter rensdyr og mammutter, lagde disse jægere grundstenen til nutidens Danmark. Med tiden skiftede landskabet og dyrene, men jagten og jægerne blev ved med at være her - lig frem til nutiden, og med skarpe øjne og i tæt kontakt med naturen. Tag med arkæolog Poul Baltzer Heide på opdagelse i jagtens Danmarkshistorie, med afsæt i det enestående, historiske landskab omkring Brahetrolleborg.

Vi starter og slutter ved Faaborg Midtfyn Kommunes telte.

Om Øhavsmuseet

Øhavsmuseet Faaborg er et kulturhistorisk museum, der har til opgave at udforske og formidle vores fælles historie med afsæt i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Omdrejningspunktet for et museum er viden, samlingerne i form af de ægte fund og spor ude i det fri fra historien og så for det tredje formidlingen i form af udstillinger, ture, undervisning og meget mere. Museet fokuserer særligt på istidslandskabets dannelse og landskabets kulturhistorie inklusive de mange levn, monumenter og bygningsmiljøer, samt kulturarven knyttet til købstadshistorie og byens rets- og afstraffelseshistorie med afsæt i Faaborgs velbevarede historiske bymiljø og byens ting- og arresthus.