Menu Køb din entrebillet online
Gourmensch Raisfoto 5931 Web
Del på Facebook
Del via mail

Gourmensch Pizzaworkshop for børn

Lær at lave bålpizzaer med vildtkød på GOURMENSCH Pizzaworkshop
Mayfoto Gourmensch Jakob Nusbaum 01 Web

Gourmensch Pizzaworkshop for børn

Bålmad i børnehøjde  - vi skal lave lækre og sprøde pizzaer over bål, hvor vi bruger vildtkød som Brahetrolleborg leverer.

Tilmeld dig en af de fire workshops, hvor Jakob Nusbaum, Outdoor kok og kogebogsforfatter guider dig igennem en hyggelig workshop, hvor vi tilbereder de sprødeste og lækrestre bålpizzaer med vildkød, lækre råvarer og krydderurter. Pizzaer bliver tilberedt i støbejernsgryder direkte i bålet.

Jakob Nusbaum, som startede GOURMENSCH, brænder for at formidle og inspirere hele Danmark til at komme mere ud i naturen og tilberede lækker mad over ild - sammen.

Oplev roen, duften af bålmad, nærværet og naturen. Det er her man kobler af, snakker sammen og skaber relationer. Det er sundt for sjælen.

Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendigt - først til mølle-princippet gælder. 

Workshoppen afholdes 4 gange på GOURMENSCH CAMPEN.
Fredag den 22. august 16.00 - 17.00
Lørdag den 23. august 11.00 - 12.00
Lørdag den 23. august 15.00-16.00
Søndag den 24. august 11.00–12.00

Praktisk info:

Det er kun muligt at tilmelde sig én workshop. Hvis der ikke er plads i det tidsrum du har tilmeldt dig, vil du blive kontaktet, såfremt der er plads på et andet tidspunkt. 

Vi ses ved bålet
GOURMENSCH

Tilmelding til Gourmensch Pizzaworkshop for børn

Gourmensch Raisfoto 5931 Web