Menu
Gourmensch_RAISFOTO_5654_web.jpg
Del på Facebook
Del på Twitter
Del via mail

Mad og drikke

Brahetrolleborg Game Fair handler om vildt, fiskeri og friluftsliv
@Jonasoutside 5351

Derfor skal der selvfølgelig være et stort udbud af vildt og mad i alle afskygninger. Tilberedt på forskellig vis, på bål og på blus.
Der bliver noget for enhver smag, lige fra stående street food, til mad i den lidt finere ende af skalaen.
Vi har indgået samarbejde med GOURMENSCH® og Aarhus Mad & Marked, der i samarbejde vil give alle besøgende mulighed for at smage både vildt på en helt ny måde samt en bred pallette af street food fra de mangfoldige gadekøkkener.

Gourmensch
Gourmensch er vaskeægte outdoor cooking! Her er det muligt at smage en burger lavet på vildsvin over bål. Her er fokus på at komme ud i naturen og nyde livet og den nærvær, der opstår, når vi er sammen om mad. Gourmensch tilbyder teamcooking for både børn og voksne.

Food Squad
Food Squad er hjemmelavet, god og ærlig mad - her er tages der udgangspunkt i gode, lokale råvarer og til Game Fair vil der være mulighed for at smage den lækre, hjemmelavede fasan ragout på rodmos.

Joy Street Food
Hos Joys Street Food får du et mix af klassisk, thailandsk street food og alt det bedste fra Fyn. Her kan du smage den lækreste, friskfangede fisk fra Møllers Fiskehus, serveret med hjemmesyltede, fynske svampe fra Bramsly Gormet, friske tomater fra Alfred Pedersen & Søn perfekt afrundet af Joys seafood-sauce, som er specielt udviklet til formålet.

Nordfreds
Nordfreds serverer noget så originalt som fynsk tapas & toast! Her er fokus på lokale, fyske råvarer og specialiteter fra lokalområdet, som kommer til udtryk i deres lækre anretninger. Udover tapas er der mulighed for en lækker toast i koldhævet surdejs brød.

Thaisen Ma’ Hus
Thaisen Ma’ Hus har en vision - og det er at servere “Det bedste fra Fyn”! De serverer kun det bedste af det bedste fra lokale, fynske leverandører, og her kan du være sikker på, at maden, du sætter tænderne i, er både hjemmelavet, sæsonbaseret og økologisk.

Pickles Pusherne
Leverer de lækreste hjemmelavede hotdogs i surdejsbolle, med økologisk pølse, toppet med hjemmelavet pickles og sæsonens grønt. Pickles Pusher værner om kvalitet og bæredygtighed i et tæt samarbejde med lokale bønder. Her er fokus på garniture og alt hvad hjertet begærer af relish, saucer og pickles.

Vorfor Vaffel
Til dagligt er Vorfor Vaffel at finde i Storms Pakhus, hvor der langes belgisk inspirerede vafler over disken. Den helt store oplevelse hos Vorfor Vaffel er den fynske darling, som serveres med brunsviger sauce. Desuden er det muligt at slukke sukkertrangen i vafler med nutella, is eller vælge imellem mere end 20 forskellige toppings med alt fra friske jordbær, chokoladesauce eller tivolikrymmel.

Nelles Kaffe
Nelles Kaffe er lokale kræfter fra Odense. Hos Nelles kan du både få den kraftige espresso, den bløde latte og den stærke cortado brygget på den lokale Løgismose. Al kaffen serveres med en livsglad tilgang og en humoristisk vinkel, hvor den gode service altid er i højsædet. I Nelles filosofi lægges der vægt på gode, lokale, fynske råvarer og bæredygtige bønner - så her kan du forvente, at smagen er i top hver eneste gang.

Banana CPH ( Børne området)
Banana CPH er is, som du ikke har smagt den før! Isen er tilberedt på bananer og har en creamy konsistens, smagen er lækker og isen toppes med alt, hvad hjertet begærer af frisk frugt, chokolade og de lækreste saucer. Isen kan spises med god samvittighed, hvad enten du tænker på sundhed eller bæredygtighed!

Fynbo pølser (skydebanen)
Triller ud i den helt traditionelle pølsevogn med alt hvad dertil hører. Her kan du sætte tænderne i en fynsk gourmet pølse, samt økologiske grillpølser med bagerbagt brød eller en god gammeldaws pølsemix, naturligvis også økologisk.

Gourmensch_RAISFOTO_6159_web.jpg
Foto: Jesper Rais
20181002-untitled-9406_web.jpg