Menu Køb din entrebillet online
Del på Facebook
Del via mail

Gourmensch Cooking

Kom med til en unik Outdoor Teamcooking-oplevelse på Brahetrolleborg, hvor vi tilbereder lækre snacks over bål med muflon, fasan og dåvildt fra skovene.

Kom med til en unik Outdoor Teamcooking-oplevelse på Brahetrolleborg, hvor vi tilbereder lækre snacks over bål med muflon, fasan og dåvildt fra skovene.
Brahetrolleborg leverer vildtet, og sammen om bålet forvandler vi det til små, smagfulde oplevelser.

Bag bålet står outdoorkokken Jakob Nusbaum fra GOURMENSCH. Han har afholdt  Outdoor Teamcooking-kurser i både Danmark og i Sydafrika.

Vi ses til en kulinarisk oplevelse, inspiration & røverhistorier ved bålet 

Menu:

Hvornår: fredag kl. 17.30-18.30

Sted: Gourmensch Cook Camp

Pris: Gratis – efter først til mølle princippet – OBS max 20 deltagere.

Gourmensch 2

Se den nye GOURMENSCH stemningsfilm her

Gourmensch 4
Gourmensch 1