Menu
Skydning Banner
Del på Facebook
Del via mail

Skydekonkurrencer / Shooting competitions

I løbet af messen vil der blive afholdt forskellige skydekonkurrencer, med præmier til en værdi af mere end DKK 400.000,- Alle der deltager har mulighed for at vinde, da der vil blive trukket lod om præmier til en værdi af mere end DKK 125.000,- blandt deltagerne i de respektive skydninger.

”SAUER/BRAHETROLLEBORG FIELDSHOOTING CUP 2023”

Er en jagtfeltskydning for riffelskytter, som afvikles i samarbejde med Svendborg Jagtforening. SAUER er hovedsponsor på skydningerne og der vil præmier til en samlet værdi af mere end DKK 160.000,-. 

Jagtfeltskydning er en rigtig god trænings form til mange former for riffeljagt. Man bliver præsenteret for uvante skydestillinger, tidspres og så bestemmer man jo aldrig hvilke vejrforhold der er på dagen. For ikke tale om alt det man kan lære af andre skytter. Der skydes på skiver med vildtmotiv, som er placeret på forskellige afstande mellem cirka 50 og 250 meter. Skydningen foregår i terrænet her på Brahetrolleborg, og der skydes fra 6 stationer. På hver station der skal skydes på 1-2 skiver, som er placeret på forskellige afstande. På de enkelte stationer er der instruktion om skydestilling, skydetid og antal skud der skal afgives til målene.

KLIK HER for at se mere om skydekonkurrencen med riflen

Riffel Ny (1)

”BERETTA/BRAHETROLLEBORG CUP 2023”

Kom og deltag i en haglskydningskonkurrence (Engelsk Sporting) i et yderst spændende og kuperet terræn på Brahetrolleborg, hvor der vil være præmier til en samlet værdi af mere end DKK 160.000,-. 

Fredag, lørdag og søndag afholder vi ”BERETTA/BTGF CUP 2023”, med præmieuddeling alle 3 dage, opdelt i 4 klasser: - dame, 20 og SidebySide, herre A og herre B. Der vil være en masse spændende præmier - blandt andet 3 stk. Beretta A400 Extreme (værdi 20.999,-) og 1 stk. Beretta 686 Silver Pigeon 1 (værdi 17.999,-), samt diverse andre præmier. 

KLIK HER for at se mere om skydekonkurrence med haglgevær

Hagl Ny

3D-Jagtbueskydning på Brahetrolleborg Game Fair

Lørdag den 19. august afholdes 3D-stævne hvor alle bueskytter er velkomne.
For skytter der er medlem af DJ kreds 5 er stævnet ligeledes kredsmesterskab i jagtbueskydning.

KLIK HER for at se mere om skydekonkurrence med bue

Bue1 W

”BROWNING CHALLENGE 2023”

Kom og deltag i ”BROWNING CHALLENGE 2023” og prøv at skyde med en MAXUS 2 COMPOSITE BLACK BROWNING cal. 12 og/eller en SX4 COMPOSITE WINCHESTER cal. 12. Ved at deltage i konkurrencen, deltager du i en lodtrækning om det haglgevær, du har skudt med den pågældende dag.

KLIK HER for at se mere om "Browning Challenge med haglgevær

Browning1

Se hvor de forskellige haglskydningskonkurrencer foregår

Jagtskydekort 3,0

PARKERING FOR KONKURRENCE-SKYTTER, KONTROLPOST OG INDSKRIVNING:

Vi har i år et separat og afgrænset parkeringsområde for alle gæster, som medbringer rifler, haglgeværer, ammunition og buer. Adgangen til det fælles P-område sker fra hovedvej 8 ved P-skiltet. Herefter ses et stort skilt, som fordeler bilerne til 4 forskellige parkeringsområder: HANDICAP – UDSTILLER – VÅBENPARKERINGEN – ALM. PARKERING. Du følger selvfølgelig pilene mod VÅBENPARKERINGEN

Når du har parkeret skal du enten købe en billet til messen eller hvis du allerede har købt en billet online viser du QR koden. Herefter får du udleveret et armbånd, som skal bæres under hele opholdet på messen.

Du er nu i umiddelbar nærhed af skydeområderne. Udtager du våben (skal de være enten i kuffert eller foderal). Følg skiltene mod INDSKRIVNING, her er der 2 telte mærket JAGTFELTSKYDNING og HAGLSKYDNING. Ved indskrivningen fremvises billed-id, jagttegn og riffelskytterne fremviser derudover våbentilladelse eller SKV påtegning.

TRANSPORT AF VÅBEN, MIDLERTIG OPBEVARING OG SIKKERHED:

I skydeområdet skal skytten altid bære sit våben i våbenkuffert eller foderal og skal altid medbringe billed-id, gyldigt jagttegn, våbentilladelse eller SKV-påtegning, som skal kunne fremvises på forlangende.

Når du ikke anvender dit våben i skydekonkurrencen, skal våben og ammunition opbevares i aflåst bagagerum i din bil. Vores P-område er overvåget af vagter fra én time før udstillingen åbner og indtil én time efter udstillingen er lukket. Opbevaringen sker jf. Våbenbekendtgørelsens bestemmelser omkring midlertidig opbevaring af våben, men vi gør opmærksom på, at opbevaringen altid vil være den enkelte våbenejers eget ansvar.

Din bil skal være fjernet fra P-området senest en time efter messens officielle lukketid.

Oversigtskort Våbenparkering
Rffel W
Buejæger
Haglbanen 1000W